Team Fahrenheit  -  Dressage

Alla inlägg den 3 februari 2009

Av Lindha - 3 februari 2009 22:03

Idag gick mina hästar så underbart bra. båda två !

På Faran tränade jag med på att runda formen lite, han blir lätt för hög och lite bakom hand. Galoppen har blivit as fin i båda varven, och traven oxå. Han är så duktig ! 

På Foppa så tränade jag först övergångar på volt, trav-skritt-trav-skritt osv, sen oxå galopp-skritt-galopp-skritt. Det gick super, man behöver bara räta upp sig från ökad galopp och direkt så sätter han under sig ner till sammlad. underbara pojken! Sen tränade jag även på lite uppridningar i galopp och uppridningar i mellantrav. lyckades ganska bra, bara att han e bra sugen på att byya galopp på medelinjen. aja !


I helgen var även Foppas ägare här och kikade på honom. Och hon var tårögd när hon såg oss rida. Jag var super nervös, men hon hade aldrig sett honom finare och så himla glad och pigg. Det var roligt att höra. Han har verkligen blivit super.  Nu längtar jag tills tävlingarna. Första tävlingen är 22 mars om jag inte minns fel . Men först är det Johan träning, och sen någon domarkurs som jag ska rida på- NERVÖST! aja. Det var lite om hästarna.


Sen fick jag veta idag att min lovely Prada är sjuk ! Hela kullen hade tydligen åkt på någon sorts magsjuka (?) hur nu katter kan få det men det hade någonting med mammans imunfösvar och bäbisarnas. Krångel krångel. Men jag hoppas dom återhämtar sig snabbt. Prada mådde iallafall helt Ok. Hoppas dom kan ta emot besök på fredag. Jag längtar tills jag får se henne igen!  Min skrynklis.


På tal om katter så var carine och jag på kattutställning i helgen - spännande!  jag inhandlade en rosa "iglo" och lite leksaker, vilket var mycket uppskattat hihi :)


Sen hade jag även hoppträning på Foppa i söndags, och de gick jätte bra.

Han är så super duktigt på allting, min lilla prins!


Nu ska jag åka till kristian, duscha och sen se Tila Tequila, haha mitt favorit program!


CYA !

/ Lindha :)

Z, du var och förblir bäst. Jag älskar dig!

I wish, I wish, I wish <3


Fahrenheit

1993

 Magini - Rockad


 Fahrenheit

2001

e: Fabriano - Lauries Crusador xx

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok !


Ovido - Quiz & Flashcards