Team Fahrenheit  -  Dressage

Alla inlägg den 27 juli 2009

Av Lindha - 27 juli 2009 21:50

Kan man ha en sån ?

Isånnafall har jag nog de.


Jag har iaf avanmält mig till de tävlingar som jag hade anmält till, har avanmält med båda hästarna.  Har lagt ner den där skiten nu..har ingen lust med någonting längre.. 

 Men jag tror jag har insett att jag aldrig kommer få tillbaka samma liv som  jag hade innan hon dog.  Jag som varit så stark hela tiden.. Det är inte många som sett mig gråta under detta året, eftersom jag har alltid biter ihop.   Men nu när allting verkligen går emot mig, så orkar jag inte.


Fopplopp får nog åka tillbaka till sin ägare sen och Faran får fortsätta skrota som vanligt.  Han tycker livet som sjukling är rätt gött trots allt.

Även om jag red honom idag så är han inte 100 fräsch efter den där svullnaden och benskrapet. men vi får väl se.

Några tävlingar iår blir det iaf inte.


Stackars Kristian får stå ut med allt mitt gnäll och tjat eftersom jag bara har honom och iof hästarna... meen dom svarar inte så ofta ;)

Nej men jag har mig själv och skylla på, att jag alltid drar mig undan..

Jag är alltid i stallet eller jobbar.. Fast de e rätt gött.. slippa tänka på allting.  För jag saknar henne så sjukt mycket.. jag saknar allt med henne.. Till och med när hon alltid när hon ville vara kvar på en fest och jag ville hem.  Nu går jag inte på fester längre, för jag umgås inte med någon..förrutom kristian. Men han är inte så sugen på o dra med sin gamla tjej på fest stackarn :P


I veckan är det PiP.. iof känner jag ingen som ska dit, och jag ska inte heller dit ( kanske ni iof förstått) ;)  menmen


Btw så jobbade jag ju på Valsverket förra helgen, vilket var great.

 I LOVE IT !  och jag fick jobba med underbara Jonas..Det är verkligen den underbaraste personen jag vet. Så sjukt underbar !


Aja.. nu ska jag göra något nyttigt.. eller ja.. sitter ju på jobbet och tjänar cash.. har iof gått på jouren nu så.. jag FÅR sitta vid datorn ;)


Aja seeee ya :)



Snälla du där uppe.. kan du vara så snäll och ge tillbaka våran underbara ängel ?  Jag gör vad som hellst !


Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29
30
31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok !


Ovido - Quiz & Flashcards